Recenze || Polámané panenky

10:00

Anotace: My dva jsme stejní…
Jefferson Winter nedokáže na tato slova zapomenout. Pošeptal mu je jeho otec krátce předtím, než injekce ukončila jeho život sériového vraha s patnácti mrtvými ženami na kontě.
Jefferson se zoufale snaží dokázat sobě i okolí, že zákony genetiky někdy neplatí.
Jako osvědčený policejní profilista je nyní pozván do Anglie, kde Scotland Yard hledá zákeřného vraha. I ten je jiný. Oběti, které si vybírá mezi ženami, měsíce mučí a zohavuje, pak je však pustí na svobodu. Předtím je ale lobotomií připraví o všechny znaky lidství.
Najde Winter maniakálního šílence a překoná osudovou předurčenost?




Tato kniha mě absolutně nadchla a splnila všechny mé očekávání.Tento příběh je z pohledu dvou osob,Jeffersona Wintera,syna již odsouzeného smrtí sériového vraha patnácti dívek a také jako samotného detektiva vyšetřujíc případ odehrávajíce se ve Velké Británii. A také Rachel Morrisové která se stala prozatímně 5.obětí šíleného psychopata který má za účel ty dívky mučit a potom jim provést dost neobvyklou a děsivou věc a to je lobotomie.Která z nich udělá doslova povlávající trosky odkázané na pomoc ostatním.Dokáží klidně do zbytku svého života sedět na jednom místě a hledět do zdi,což je dle mého názoru dost znepokojující diagnoza.Myslím si společně s detektivem Jeffersonem Winterem že by bylo lepší kdyby byly mrtvé.Jinak chci podotknout že je to velmi čtivá a napínavá kniha hlavně ve druhé polovině,mě osobně se moc líbila a 100% doporučuji.Pokládejme si otázky dostanou tohoto psychopata za mříže dříve než zničí další lidskou duši? Smíří se Winter se svým osudem,syna sériového vraha? A co když je pachatelů víc?.... Ohodnocuji 5 hvězidčkami.


You Might Also Like

0 komentářů

Každý komentář potěší!^^
+Pokud i vy píšete blog, přihoďte jméno/odkaz blogu:)
Moc ráda se podívám!

Poslední příspěvky

Přečtené knihy