Vánoční nadílka v podobě knih || 2016

13:50

Všechny jisto jistě už zasáhla vánoční nálada a možná tak stejně zase rychle upadla, přeci jen je dnes Silvestr a zítra tu už máme nový rok plný možností a změn. Máte třeba i nějaké předsevzetí? Já bych velmi ráda splnila knížní výzvu a rozšířila svoji menši knihovničku, taky plánujeme stěhování, tak uvidíme, rozhodně mi držte palečky, já budu též! Až se naše sny splní! :)

Ale vraťme se ke knížní nadílce! Co jsem tedy našla pod stromečkem?
(Jelikož mi foťák nefunguje tak jak má a venku také moc světla nesvítí tak jsou tu pouze obálky knih z internetu.)



 
Tak na tento kousek jsem se opravdu hodně těšila! Je to druhý díl ze série Jefferson Winter od Jamese Carola, jedná se o detektivku a jelikož jsem ji už četla tak musím říci, že je stejně povedená jako první díl: Polámané panenky! 



Po tomto dystopickém thrilleru jsem už též dlouho pokukovala a konečně se mi dostal do rukou! Má mrazivou obálku ale ještě děsivější anotaci, v brzké době si ho rozhodně hodlám přečíst! 


Takové krásné vánoční příběhy, které vás pohladí po duši, co více k tomu říct. Tahle kniha se mi moc líbila, též už ji mám přečtenou a ráda se k ní příští vánoce vrátím! A podívejte na tu obálku, je opravdu moc krásná! 



Tentokrát se jedná už o poslední tři díly pentalogie Květů z půdy. Vykoupení ohněm je dílem třetím ve kterém se toho mnoho zásadního stane a nenechá vás vydechnout!

 

Čtvrtý díl právě čtu i když často dělám, že si mezi pokračováním v sérii přečtu i něco jiného. Ovšem vrhla jsem se po tom po hlavě a zatím se mi to velice líbí.


Tento poslední díl už se od příběhu zrazených dětí lehce odvracuje do minulosti. A však ani tuto knihu jsem si nenechala uniknout a doufám, že bude tak stejně dobrá jako všechny předešlé! 
Stoprocentně vám tuto sérii doporučuji! 
----

A co vy? Jaká byla vaše knížní nadílka? Nebojte se pochlubit!
 Moc ráda si vaše komentáře přečtu!
Přeji pěkný Silvestr a ten nejlepší vstup do nového roku! :)
Vaše Marion. 



You Might Also Like

2 komentářů

  1. Velmi zajímavé knížky, já letos pod stromečkem našla jen dvě knížky a to Sněží, sněží a Kulku, knížky si většinou kupuju přes rok sama, nebo zajdu do knihovny.
    Můj blog: Travel and fun with Kate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si přes rok nějakou tu knížku koupím a poměrně dost, abych se přiznala :D A musím říci, že Kulku mám tedy též na wishlistu a chystám se ji si někdy v roce 2017 koupit! :)

      Vymazat

Každý komentář potěší!^^
+Pokud i vy píšete blog, přihoďte jméno/odkaz blogu:)
Moc ráda se podívám!

Poslední příspěvky

Přečtené knihy